Metsäkanalinnut

Kokouksen päätöksen perusteella päiväkortilla (15€) mahdollista metsästää pyitä ä isännän kiintiöstä yksi teeri. Kausikortilla (100€) pyitä sekä yksi teeri. Riekko ja koppelo rauhoitettuja, sekä urosmetso kielletty vierailta. Seuran jäsenen oltava päiväkorttilaisen mukana  isäntänä/emäntänä.

Vieraille

HUOM! Vuosikokouksen päätöksellä kaudelle 2017-2018 kiintiöity korkeintaan 10kpl kausikortteja, muiden seurojen jäsenille kausikortteja ei myönnetä. Hinta 100. Hakemukset piti toimittaa johtokunnalle määräaikaan mennessä, lupien myöntämisestä päätti kesäkokous.

Metsästyskausi 2017-2018 (KÄYTÄNNÖT PÄIVITETÄÄN KESÄKOKOUSPÖYTÄKIRJAN PERUSTEELLA). Huomaa valtakunnalliset metsästysajat ja rajoitukset: http://riista.fi/metsastys/metsastysajat/

Koskelan metsästysseuran vieraskäytännöt löytyvät tältä sivulta. Käytännöistä päätetään kesäkokouksessa, joten viimeisen kesäkokouksen pöytäkirjasta löytyy ajantasainen ja lopullinen tieto, varmista sieltä. Vieraslupalaisia koskevat myös soveltuvin osin kaikki seuramme jäseniä koskevat säännöt ja ohjeet, tarkista ennen kuin metsästät. Karttoja metsästysalueista voi ostaa seuralta. Alueista voi myös kysyä lupien myyjiltä.

Vieraslupia on kolmenlaisia. Kausikortti, päiväkortti sekä sorsa– ja kyyhkykortti. Kausikortilla ja päiväkortilla saa metsästää kaikkea riistaa, alla olevin poikkeuksin. Pelkästään sorsia ja kyyhkyjä metsästävälle vieraalle sorsa– ja kyyhkykortti on halvempi kuin kausikortti. Päiväkorttilaisilla on oltava aina mukana  seuran jäsen isäntänä / emäntänä.

Vesilinnut ja sepelkyyhky

Päiväkortti 15 tai sorsa– ja kyyhkykortti 35/kausi. Luotiaseen käyttöä ei suositella. Seuran jäsenen oltava päiväkorttilaisen mukana  isäntänä/emäntänä.

Pienpedot ja rauhoittamattomat linnut

Käytäntönä seurassamme on, että pienpetojahtiin ja rauhoittamattomien lintujen pyyntiin voi osallistua seuramme jäsenen vieraana ilman erillistä lupaa. Isännän/emännän on kuitenkin oltava aina mukana ja myös hän vastaa sääntöjen noudattamisesta sekä vieraan käytöksestä.

Jänikset

Jänistä ja rusakkoa voi metsästää päiväkortilla 15€ / vuorokausi tai 100€ / metsästyskausi. Päiväkorttilainen vain isännän/emännän mukana.

Metsäkauris

Metsäkaurista ei vierasluvilla saa metsästää.

Muu pienriista

Muuta edellä mainitsematonta pienriistaa voi metsästää päiväkortilla 15€ / vuorokausi tai 100€ / metsästyskausi. Päiväkorttilainen vain isännän/emännän mukana.

Maksu joko käteisellä luvanmyyjälle, tai  seuran pankkitilille: FI19 5534 0540 0122 95. Maksuun viestiksi kenen vieraana metsästetään, mikä lupa kyseessä (Kausikortti / päiväkortti / sorsa– ja kyyhkykortti), kuka metsästää (jos vieras on eri henkilö kuin maksaja), sekä milloin lupa alkaa. Pankkisiirtomaksusta kuitenkin on aina ilmoitettavalle jollekulle luvan myyjälle (ilmoitus tekstiviestillä). Metsästäessä on oltava mukana kirjoitettu lupa tai kuitti suoritetusta maksusta, eli maksa ennen kuin metsästät.

Tilisiirrolla tapahtuvan maksun esimerkkiviesti maksun saajalle:

Paavo Pyymiehen päiväkortti 21.9.2017 klo 17 alkaen, Terttu Teerisuon vieraana.

Lupia myyvät Puheenjohtaja, sihteeri, Mauno Seppälä, Niilo Nevansaari ja Tapio Visuri. Yhteystiedot kohdassa yhteystiedot (jäsenkerääjät).