Koskelan metsästysseura ry

Metsäkanalinnut

Päiväkortilla (15€) mahdollista metsästää isännän/emännän kiintiöstä teertä ja pyytä. Ei metsoa. Kausikortti 100€, metso ei kuulu kausilupaan. Seuran jäsenen oltava päiväkorttilaisen mukana  isäntänä/emäntänä.

Vieraille

Vuosikokouksen päätöksellä kaudelle 2021-2022 kiintiöity korkeintaan 10kpl kausikortteja, hinta 100 .  Luvat myönnettiin kesäkokouksessa. Myös muiden seurojen jäsenet voivat hakea kausikorttia. Johtokunta voi myöntää myöhemminkin, jos kausikorttikiintiössä on vara myöntää.

Metsästyskausi 2020-2021 (KÄYTÄNNÖT PÄIVITETÄÄN KESÄKOKOUSPÖYTÄKIRJAN PERUSTEELLA). Huomaa valtakunnalliset metsästysajat ja rajoitukset: http://riista.fi/metsastys/metsastysajat/

Koskelan metsästysseuran vieraskäytännöt löytyvät tältä sivulta. Käytännöistä päätetään kesäkokouksessa, joten viimeisen kesäkokouksen pöytäkirjasta löytyy ajantasainen ja lopullinen tieto, varmista sieltä. Vieraslupalaisia koskevat myös soveltuvin osin kaikki seuramme jäseniä koskevat säännöt ja ohjeet, tarkista ennen kuin metsästät. Karttoja metsästysalueista voi ostaa seuralta. Alueista voi myös kysyä lupien myyjiltä.

Vieraslupia on kolmenlaisia. Kausikortti, päiväkortti sekä sorsa– ja kyyhkykortti. Kausikortilla ja päiväkortilla saa metsästää kaikkea riistaa, alla olevin poikkeuksin. Pelkästään sorsia ja kyyhkyjä metsästävälle vieraalle sorsa– ja kyyhkykortti on halvempi kuin kausikortti. Päiväkorttilaisilla on oltava aina mukana  seuran jäsen isäntänä / emäntänä.

 

Vesilinnut ja sepelkyyhky

Päiväkortilla 15 tai sorsa– ja kyyhkykortti 35/kausi. Luotiaseen käyttöä ei suositella. Seuran jäsenen oltava päiväkorttilaisen mukana  isäntänä/emäntänä.

Pienpedot ja rauhoittamattomat linnut

Pienpetojahtiin ja rauhoittamattomien lintujen pyyntiin voi osallistua seuramme jäsenen vieraana ilman erillistä lupaa. Isännän/emännän on kuitenkin oltava aina mukana ja myös hän vastaa sääntöjen noudattamisesta sekä vieraan käytöksestä.

Jänikset

Jänistä ja rusakkoa voi metsästää päiväkortilla 15€ / vuorokausi tai 100€ / metsästyskausi. Päiväkorttilainen vain isännän/emännän mukana.

Metsäkauris

Metsäkauris päiväkortilla isännän kiintiöstä. Ei kausikortilla.

Muu riista

Muuta edellä mainitsematonta riistaa voi metsästää päiväkortilla 15€ / vuorokausi tai 100€ / metsästyskausi. Päiväkorttilainen vain isännän/emännän mukana.

Maksu seuran pankkitilille: FI19 5534 0540 0122 95 ja ilmoitus jollekin johtokunnan jäsenelle. Maksuun viestiksi kenen vieraana metsästetään, mikä lupa kyseessä (Kausikortti / päiväkortti / sorsa– ja kyyhkykortti), kuka metsästää (jos vieras on eri henkilö kuin maksaja), sekä milloin lupa alkaa. Metsästäessä on oltava mukana kuitti suoritetusta maksusta.

 

Tilisiirrolla tapahtuvan maksun esimerkkiviesti maksun saajalle:

Paavo Pyyn päiväkortti 21.9.2020 klo 17 alkaen, Terttu Teeren vieraana.